Att hitta din perfekta amnings-bh

      Kommentarer inaktiverade för Att hitta din perfekta amnings-bh

Nu när jag precis fått lilla Vera, som kom till världen som ett skott den 10 oktober, så har jag väl lite kommit in i mamma-livet. Vi har några rutiner på morgon och kväll men dagarna anpassas efter henne helt enkelt. Och det är väl det som det egentligen innebär att vara mamma? Att ha någon man älskar mer än något annat och se till att denna lilla person är nöjd och belåten.

En ny vana är dock att hela tiden försöka tänka på att man kan läcka lite bröstmjölk, att man vill ha byxor som sitter skönt och att hela tiden ha med sig en väska med dubbelt av ALLT. Och då menar jag verkligen allt. För man vet aldrig när olyckan är framme. Däremot, ett tips till alla er nyblivna mammor där ute, är att gå in på Trofés hemsida. För en bra amnings-bh det behöver vi alla för att underlätta vardagen. En stadig, mjuk och smidig amnings-bh kan nämligen verkligen bidra till bekvämlighet och en känsla av att man är trygg.

Amnings-bh för dig och mig

Det som dessutom är så himla bra är att Trofé är grymma på att ha alla i åtanke när man designar. För dem har verkligen tagit allt det i beaktning, att den ska vara stadig men ändå mjuk och framför allt smidig, för att göra den så skön som möjligt att bära. Man har rätt att känna sig bekväm hela dagen och verkligen kunna njuta av att vara mamma.

Så är du i sökandet efter en bra amnings-bh så är det alltså Trofé du ska vända dig till. Dem har dessutom en väldigt bra och smidig storleksguide där dem hjälper dig att hitta exakt rätt. Hoppas du hittar någon som passar just dig och håll till godo för fler tips för oss mammor här!