Visitkort företag

Härom dagen när jag var på min salong och fick in en ny kund som ville boka en tid för klippning, märkte jag att mina visitkort var slut. Det var ett bra tag sedan jag beställde nu så det kanske inte var så konstigt. Men jag blev plötsligt lite nostalgisk och tänkte tillbaka till när jag var i startgroparna för mitt företag. Jag hade gått ur frisörskolan och börjat att ta mina första kunder på en liten salong i Västerås där jag alltid har bott. När jag arbetat på salongen i ett par år så bestämde jag mig för att ta steget fullt ut och starta ett eget företag. Jag kastade mig i bilen hem och började googla ”visitkort företag”.

Visitkortet innan företaget

Det roligaste var att jag hann leta efter visitkort innan jag ens hade bestämt vad företaget och salongen skulle heta! Att skaffa visitkort var det absolut första jag tänkte på, att få skriva ut mitt eget namn som ägare av salongen och designa ett riktigt snyggt visitkort, det var det som var det viktigaste i den stunden. När jag sedan var inne på sidan där jag kunde beställa visitkort för företag så började jag att testa lite olika namn på kortet. När jag suttit där och designat och lekt lite så plötsligt kom jag på vad salongen skulle heta ”Sannas Klippstudio”, och så blev det med det.

Visitkort i massor

När jag väl hade vant mig vid namnet så beställde jag massor av visitkort, säkert femhundra stycken, med en gång och jag vet att jag tänkte att jag skulle dela ut alla visitkorten till bekanta men även på stan när jag öppnat salongen. Några veckor senare när jag hade företagsregistrerat och hittat en lokal att vara på så satte jag igång att klippa. Sedan dess har jag beställt nya visitkort vid ett par tillfällen, jag har ett fält på baksidan där jag kan fylla i den bokade tiden åt kunden så dom går åt.