Det är svårt att både se bra och skydda sig mot solen

      Kommentarer inaktiverade för Det är svårt att både se bra och skydda sig mot solen

Vi är säkert flera som gärna njuter av solen när den är framme. Men för oss med synfel så kan detta ibland ställa till det. För när det är soligt ute vill man ha sina solglasögon på sig, samtidigt som man också bill ha sina vanliga glasögon för att ens kunna se handen framför sig. Men då finns ju det numera en komplett lösning för just detta – nämligen solglasögon med styrka!

Ja men slå den. Solglasögon med styrka har funnits ett bra tag men till en början var modellerna få och helt enkelt inte tillräckligt snygga för att man ville använda dem bland folk på stranden. Dem har verkligen utvecklats och numera så kan du alltså köpa otroligt fina brillor som dessutom hjälper dig att se på grund av ditt synfel men också under tiden den värmande solen lyser. Det enda som behövs är ditt recept och en båge så fixar bland annat Brillmans precis dem glasögonen du behöver för att klara detta.

Solglasögon med styrka är det nya svarta

Ja för oss som ser lite sämre så är detta rena revolutionen. För att kunna både se i när solen lyser utomhus men också samtidigt se på grund av synfelet blir helt fantastiskt. Du bestämmer själv om glasen ska vara med eller utan polaroidfilter och UV-skydd ingår alltid – för det är det som egentligen är viktigt! Så sluta helt enkelt att fundera på vilka glasögon du ska ta, om du ska ta dina vanliga eller solglasögonen. Det är slut på kompromisser – nu kan du framöver både se bra och skydda dina ögon mot solens strålar. Prioritera dig själv och dina ögon först så lovar jag att dina ögon i framtiden kommer må bra och du kommer dessutom kunna njuta av solen OCH läsa en bok på stranden.