Egentillverkade julklappar under granen – ett vinnande koncept

      Kommentarer inaktiverade för Egentillverkade julklappar under granen – ett vinnande koncept

Ofta är det knapert i kassan vid den här tiden på året. Julen är runt hörnet och stressen över julklappar kan för många vara riktigt jobbig. Känner du igen dig? Oavsett så är du inte ensam i känslan, vi är många som känner likadant. Jag började på grund av detta för några år sedan med att enbart tillverka egna julklappar som jag gav bort till nära och kära, och jag kan verkligen säga att det har varit ett vinnande koncept. Så troligt uppskattat att få någonting som det ligger omtanke och lite extra kärlek bakom. Dessutom blir det ju en win-win situation, med tanke på att det också är riktigt roligt att pyssla ihop sina egna klappar samtidigt som det oftast inte kostar i närheten så mycket som om man skulle ha köpt en klassisk julklapp från en butik.

Pärla namnsmycken med hjälp av bokstavspärlor

I år har jag köpt på mig billiga bokstavspärlor och gjort en massa trevliga namnhalsband och armband till mina nära och kära, bland annat. Det finns ju så himla många att välja mellan i olika design och färger vilket jag tycker är kul. Jag har även bjudit in mina brorsdöttrar till en liten pysselkväll lagom till fjärde advent som jag vet kommer älska att pärla sina egna namnsmycken av bokstavspärlor.

Släpp julklappshetsen och stressen, ge bort någonting egentillverkat och uppskattat

Ta nu mitt råd och testa att göra som jag, tillverka era egna julklappar och lägg under granen i år. Släpp julklappshetsen och stressen samtidigt som du ger bort någonting som är så himla uppskattat hos mottagaren. Det är verkligen mitt bästa tips till er alla där ute såhär inför julen. Pyssla och njut av dessa härliga dagar innan julafton. Lycka till med tillverkningen och god jul!