Att hitta något som verkligen hjälper en i vardagen

Ja, det kan man verkligen göra på Teknikproffset. Här har de nämligen en hel kategori som bara är till för smarta saker. Det kan helt enkelt vara saker som du kanske inte ens vet om att du saknar i din vardag. Men när du har besökt kategorin och väl kikat runt en stund så lovar jag dig att det är många smarta saker som kommer hamna i varukorgen.

Det var min kära vän som sa till mig, Elin – köp smarta saker hos Teknikproffset. Jag insåg inte till en början vad han menade. Vadå smarta saker? Det kändes lite skämtsamt på något vis men jag blev motbevisad när jag väl kom in på sidan och fick titta runt bland sortimentet. Allt från en penna som kan hjälpa dig ta bort repor i lacken på bilen, till en flaskförslutare till öl, cider eller andra drycker. Jag insåg samtidigt att jag i hela mitt liv saknat något som jag kan klia mig själv på ryggen med och då hade såklart Teknikproffset en ryggkliare i rostfritt stål och teleskophandtag.

Allt smart som du behöver

Många kanske ser detta som onödiga köp. Men jag ska berätta för er att smarta saker är det enda vi egentligen skulle behöva köpa. Dels så kan det få oss att helt plötsligt leva en enklare vardag, antingen kanske med ett överfallslarm, ett fängelse för mobiler, en kylande handduk eller kanske lysande skosnören.

Mitt bästa smarta köp än så länge skulle nog vara en keyfinder som hjälper mig att hålla reda på mina nycklar som tycks försvinna så snabbt jag lägger ifrån mig dem. Det som dessutom är bra med smarta grejer är att dem är lite roliga. Det finns också nämligen en tvålpump som ser ut som en näsa, isformer i form av legobitar. Det tar aldrig slut!