Unken doft i källaren?

Har ni fuktskador hemma? Eller misstänker du att ni har det? Ibland börjar det med att man känner en unken doft eller att exempelvis tapeterna börja bubbla sig på väggen. Viktigt är att undersöka detta i god tid eftersom fuktskador bara blir värre med tiden och kan utveckla sig till både svartmögel och sluta med att ni får renovera betydligt mer än vad ni kanske hade behövt om ni undersökt skadorna i tid.

Det självklara valet av företag för fuktskador och fuktproblem

Jag själv blev utsatt för mögelskador för ett tag sedan. Jag kände mig först ganska hjälplös och visste inte riktigt hur skulle gå till väga med detta. Som tur var kom jag i kontakt med helt rätt företag och jag kan bara säga en sak: GE-AB hjälper dig med fuktskador och fuktproblem med toppklassig service och riktigt kunnig och erfaren personal. Det bästa med GEAB tyckte jag var att de höll all kontakt med alla inblandade hantverkare under den här processen och de visste exakt vad som behövde göras efter ett besök hemma i min källare.

GEAB utför alltifrån dränering till reducering av mögellukt

Nu hade jag ganska tur som upptäckte mina fuktskador i tid och det krävdes ingen jättestor åtgärd. Men jag kan lova dig att oavsett hur stor eller liten din fuktskada är så är GEAB rätt företag för jobbet. Det kan ta hand om både svart mögel och mögellukt och vid behov kan de även göra syllbyten och se till att ni får ventilerade golv. De dränerar och isolerar även källarväggar och åtgärdar eventuella fuktproblem ni har i krypgrunden.

Med detta sagt hoppas jag att jag kunnat hjälpa någon där ute som kanske sitter i samma sits som jag gjorde för ett tag sedan. Misstänker du att en fuktskada är på gång som det ju lätt blir framför allt i källarutrymmen, kontakta GEAB för att få detta undersökt och skaffa bra hjälp i god tid.