”Love is in the hair”

Jag citerar Creative Headz som är experter när det gäller allt från volym i håret till fina färger och härliga frisyrer. Ett gäng proffsiga frisörer som levererar härlig stämning och volym i både högtalarna och i frisyrerna. Har du varit där någon gång så vet du definitivt vad vi pratar om helt enkelt. Jag har dessutom, av egen erfarenhet, insett hur viktigt det är att känna sig nöjd med håret efter att jag i våras inte blev så nöjd. Då hade jag inte varit hos Creative Headz förstås, men oavsett så handlar det inte alltid om frisörsalongen. Ibland så är det bara svårt att kommunicera hur man vill ha det och precis som du och jag är olika människor så tolkar vi inte alltid samma.

Jag var nämligen där för att sluta färga mitt hår så mycket och för att helt enkelt återgå till min ursprungliga färg. Dels för att spara pengar som student men också för att jag länge blekt håret på ett vis som helt enkelt inte ger den kvalité jag är ute efter. Till slut var jag trött på det vita blonda och ville gå mer åt sand hållet i varmare nyanser. Efter att hon torkat håret så insåg jag att hon istället gått åt det gråare hållet, inte åt det gulare varmare som jag försökt förklara. Jag gick hem och hörde sen av mig om att jag inte var helt nöjd och jag fick komma tillbaka och göra en liten justering i form av en inpackning.

Någon vecka senare var det ingen skillnad…

Jag gav det lite tid men det hjälpte inte och gick alltså dit en tredje gång. Äntligen då blev jag nöjd, men sedan dess har jag bara hängt på Creative Headz. Är förstår dem  mig och det är det jag värderar högst.