Inför nästa år – tid till körnoter & körsång

      Kommentarer inaktiverade för Inför nästa år – tid till körnoter & körsång

Jag har bestämt mig för att nästa år skall vara året då jag verkligen tar tag i allt som jag så länge velat göra men skjutit upp. Intressen som hamnat på hyllan för att livet kommit emellan och jag vet inte allt. Jag vill verkligen ta upp gamla hobbys och göra mer av det som jag tycker är roligt, i stället för att tänka att jag får ta det senare, och bara spendera tiden med en massa tråkiga måsten. Jag måste ta mig tid till att göra lite roliga saker för min egen skull igen för det var alltför längesedan jag prioriterade mig själv nu.

Smygstarta körsången inför årets julfirande

När jag var yngre älskade jag att sjunga och var med i flera olika körer och engagerade mig mycket i dessa typer av aktiviteter. Därför har jag valt att gå med i en kör igen vilket jag ser fram emot oerhört mycket. Däremot måste jag verkligen uppdatera mig när det kommer till körnoter då mina gamla böcker känns fullständigt utdaterade. Jag har faktiskt redan nu klickat hem en bok med körnoter med julsånger i, eftersom jag fick smygstarta att sjunga tillsammans med kören redan nu innan jul.

Körnoter med alltifrån jullåtar till visor och modern popmusik

Körnoter finns ju att köpa i alla möjliga sorters svårighetsgrader och låtinnehåll. Men jag tycker det är himla roligt att se att utbudet har blivit så mycket större sedan sist jag utövade min sång tillsammans med kören i min hemstad. Det finns körnoter med alltifrån jullåtar till visor och modern popmusik. Det är bara välja och vraka! Jag ser så mycket fram emot nästa år nu, ett år där jag prioriterar mig själv och mina intressen igen som jag så länge har lagt åt sidan.