Inred snyggt och håll dig varm utomhus genom en och samma investering

Nu när vintern börjar närma sig vill man ju inget hellre än att gå klädd i varma plagg för att kunna vara ute och njuta av denna underbara årstid. I vår familj har vi exempelvis som tradition att när den första snön har lagt sig, packa ryggsäckarna fulla med ved, varm choklad och korv att grilla för att ge oss ut och grilla vid vår favoritplats en bit bort genom skogen. När isen lite senare har lagt sig ordentligt gör vi även gärna utflykter ut på sjön och antingen fiskar, åker skidor eller bara njuter av solen en krispig vinterdag framför en tänd brasa.

Håll värmen utomhus med ett renskinn

Något som är extra viktigt att tänka på dagar som dessa är att man har ordentligt med kläder på sig för att inte börja frysa. Det kan vara lite trixigt att hålla sig varm om man sitter ner en längre stund och till detta ändamål har jag världens bästa tips till er! För ett par år sedan investerade vi nämligen i ett par renskinn som vi köpt på https://www.jagarliv.se/renskinn/. Dessa renskinn är utmärkta för ändamålet som ligg eller sittunderlag, att lägga i pulkan eller varför inte lägga på hästryggen om man är hästägare. Det håller både värme och komfort hur bra som helst och vi har i år bestämt oss för att införskaffa två renskinn till så att vi alla har varsin.

Även en snygg dekoration inomhus

Renskinn är ju även en funktionell sak att äga eftersom det även är riktigt snyggt som dekoration inomhus. Så de dagarna man inte skall ut på utflykt kan man med fördel använda det som en inredningsdetalj exempelvis på golvet eller på en bänk. Riktigt snyggt om du frågar mig. Det finns dock några saker att tänka på kring hur man underhåller ett renskinn, vilket man kan läsa mer om på hemsidan. Ha en härlig vinter allesammans!