Perfekt projekt för mormor i stugan

      Kommentarer inaktiverade för Perfekt projekt för mormor i stugan

Varberg har varit min sommarstad. Här har vi spenderat somrarna tillsammans med mormor så länge jag kan minnas. Det är alltid fint väder, känns det som, och vi har alltid helt fantastiska kvällar här med vackra solnedgångar och fantastiskt sällskap. I våras flyttade mormor ned permanent och det blev äntligen dags att rusta upp stugan, som numera är ett hus skulle jag säga. Hon har renoverat och renoverat och det har blivit så himla fint. Stugkänslan är väl däremot som bortblåst men det känns okej eftersom vi numera även kan vara där på vintern utan att frysa ihjäl. Det är kul och jag är så glad för mormor.

Nya projektet för mormor i stugan blev Vibostugan, läs mer här. De säljer bland annat attefallshus från 18-25 kvm som är lättmonterade själva. Dem kommer som moduler, byggsatser, som man kan slänga ihop själv. Mormor frågade däremot mig och sambon om hjälp och givetvis åkte vi ner. Förra helgen reste vi med andra ord en stuga på 18 kvm på mormors tomt och numera kan vi även bo där. Mormors projekt blev däremot mer att inreda och det har hon gjort så mysigt. Hela havskänslan som går genom huset har hon även tagit ut i stugan och det känns så himla kul att känna att man faktiskt kan fortsätta spendera tid där även nu när man är äldre och inom kort kanske skaffar barn.

Mormor, snälla lev för evigt

Jag kan få en känsla plötsligt ibland, en panik. Hur blir livet utan mormor? Jag vill inte ens veta och jag fruktar den dagen. Just nu vill jag därför bara passa på att ta vara på lilla mormor och visst ska jag gå in, precis som du kanske, och läs mer via vibostugan.se för att kunna bygga fler hus så vi verkligen kan stanna länge.