Mekaniskt är bra!

      Kommentarer inaktiverade för Mekaniskt är bra!

Jag har alltid varit lite skeptisk till nymodigheter. Jag gillar inte de där telefonerna som man trycker på skärmen och vill helst undvika att betala räkningar numera för att allt är digitalt och inte på papper som det alltid varit på min tid. Men som anställd på GEAB så har jag ändå följt med på en positiv utveckling av ventilation och annat där saker faktiskt kan vara bra när dem blir utvecklade och framförallt bättre och smidigare för oss.

Dels handlar det om ventilerade golv som är en väldig favorit hos mig. SubFloor är ett annat förslag på ventilerade golv som är en helt ny generation av funktionsgolv. Konceptet bygger på kunskap från längesedan som man samlat på sig under tiden i branschen och sett till att det är den bästa möjliga lösningen. Man kan med olika regel- och skruvdimensioner höja golvet lite och sätta golvventilation under detta golv. Här ventilerar det på ett bra sätt och gör att man undviker mögel och fuktskador. Det är fantastiskt att man kommit på detta och att det dessutom kan sköta sig själv gör ju allt bara bättre.

Ventilerat golv behöver alla

Ja, mer eller mindre så behöver många i sina hus och bostadsrätter se till att golven har en bra ventilation. Det är här det finns risk att det blir fuktskador som i sin tur sprider sig runtom. Det är viktigt att ta hjälp och det är helt okej att inte veta något om detta. Därför är GEAB och ventilerade golv något som ni bör lägga på minnet. GEAB som jag jobbar på hjälper er nämligen med lösningar som är anpassade för just ert hus eller där ni behöver hjälp med ventilation eller isolering på något vis. Vi är erfarna och tycker det är otroligt kul att hjälpa alla typer av kunder. Kontakta oss vettja!