Lösningen på hur du får ditt drömjobb på lager eller industri

      Kommentarer inaktiverade för Lösningen på hur du får ditt drömjobb på lager eller industri

Drömmer du om att jobba på terminal eller lager? Då är det ett truckkort du behöver. Med ett truckkort blir du genast mer attraktiv på arbetsmarknaden och det är fortsatt brist på personal inom just denna bransch. Det behöver inte vara omständigt att ta ett truckkort, en utbildning gör dig utbildad och klar inom bara några dagar och bor du precis som jag i Stockholm, vill jag tipsa dig om att besöka https://www.truckutbildarna.se/truckkort-stockholm/ och läsa mer kring deras truckutbildningarna. Det var genom detta företag jag gick min utbildning och dom har både anpassade utbildningar efter arbetsmarknadens behov samt professionell personal som hjälper dig ta ditt truckkort på ett säkert och rätt sätt.

De vanligaste truckkörkorten på arbetsplatserna inom industri och lager

De flesta arbetsplatser inom lager, butik och industri letar efter personal som har A och B körkort. Det innebär att du som har dessa körkort har behörighet till att få köra bland annat ledstaplare, låglyftare, låglyftande plocktruck, motstativstruck, skjutstativstruck och höglyftande åkstaplare. Truckutbildarna i Stockholm erbjuder självklart även andra typer av truckutbildningar om du kanske är ute efter att utöka ditt redan befintliga truckkörkort eller ditt drömjobb kräver ett annat kort än de ovan nämnda.

Har du sedan innan ingen vanligt bilkörtkort?

Ingen fara, för att ta ett truckkörkort behöver du inte inneha ett bilkörkort. Hos truckutbildarna får du den utbildning du behöver vare sig du har tidigare erfarenheter eller är helt ny i branschen. Drömmer du om att arbeta som truckförare är den endast ett stenkast bort. Själv har jag nu arbetat som truckförare i 4 år och jag lovar er att det är precis lika roligt som man föreställde sig att det skulle vara. Var inte rädd för att förverkliga dina drömmar, kontakta Truckutbildarna idag.